Marktplatz – gjuha gjermane në ekonomi | Mësoj gjermanisht | Deutsche Welle

分享
 

Manage series 1110808
由Player FM以及我们的用户群所搜索的DW.COM | Deutsche Welle — 版权由出版商所拥有,而不是Player FM,音频直接从出版商的伺服器串流. 点击订阅按钮以查看Player FM更新,或粘贴收取点链接到其他播客应用程序里。
Gjermanishtja e biznesit për të përparuarit: Marktplatz është një kurs i gjermanishtes që ju ambjenton me fjalorin e jetës së përditshme në punë dhe me tema të tjera ekonomike.

52集单集